Traditioneel bouwen

In Nederland worden de meeste woningen nog steeds traditioneel opgebouwd. Het toepassen van een bekende werkwijze waarborgd een goede en constante kwaliteit. Belangrijk met traditioneel bouwen is dat de materiaalkeuze goed is en dat de materialen met zorg verwerkt worden. Daardoor werken wij veel met gespecialiseerde onderaannemers. Door deze verschillende vakmensen goed te laten samenwerken, ontstaat het beste eindresultaat. Ook in de traditionele nieuwbouw is het van belang om goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren, zodat deze in het proces verwerkt kunnen worden.

Verbouw

Bouwbedrijf van Engen kan alle voorkomende verbouwingen voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het totaal renoveren van een monumentaal pand of het plaatsen van een aanbouw of dakkapel.

Lees meer over Verbouw

Maatwerk

Wij hebben een brede ervaring met diverse maatwerk bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan het installeren van een nieuwe keuken, badkamer of toilet. Tevens maken wij inbouwkasten geheel naar wens en bouwen we regelmatig ook schuren en andere tuinprojecten.

Lees meer over Maatwerk