Ons team

Onderstaand stellen alle medewerkers van Bouwbedrijf van Engen zich aan u voor. De timmermannen werken samen in steeds wisselende teams op een klus. De klussen worden voorbereid en aangestuurd door de medewerkers op kantoor. Eerste contact met ons bedrijf en het opzetten van bouwteams gebeurt in de meeste gevallen met Jan-Willem van Engen zelf. Tot slot vinden we het belangrijk om regelmatig leerlingen van verschillende opleidingen in dienst te hebben en zo ruimte te geven het vak te leren. Een goede werksfeer onderling, met onderaannemers en opdrachtgevers is iets wat we met zijn allen erg belangrijk vinden en samen in stand houden.
Bouwbedrijf van Engen BV - Jan Willem van Engen
Jan-Willem van Engen
Directeur en eigenaar
Jan-Willem van Engen

Ik ben Jan-Willem van Engen (1985), de oprichter en directeur van Bouwbedrijf van Engen. Mariëtte is mijn vrouw en we hebben vijf kinderen: Julian (2011), Simon (2014), Elize (2016), Michiel (2018) en Caroline (2021). We wonen naast de werkplaats in een door onszelf gebouwde woning: een droom die werkelijkheid is geworden. 

Ik ben enorm trots op ons bedrijf omdat we mooie opdrachten mogen maken en omdat de werksfeer tussen de collega's, onderaannemers en opdrachtgevers altijd erg prettig en inspirerend is. Daarnaast is het enorm leuk om in een team te werken waarbij de kwaliteit van het werk altijd voorop staat. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om verschil te kunnen maken in je vak. Ik kan dat doen door de klussen aan te… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Dennis Combee
Dennis Combee
Projectleider
Dennis Combee

Even voorstellen…. Ik ben Dennis Combee, 38 jaar en woon samen met mijn vrouw en 3 dochters in Weesp. In mijn vrije tijd, voetbal ik, en fiets ik graag een rondje op de racefiets. Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij Bouwbedrijf van Engen BV als Werkvoorbereider, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de technische uitwerking, calculatie, planning, en inkoop van de lopende  projecten in de calculatie en uitvoeringsfase.

Ik ga met plezier naar me werk en geniet van de mooie en uitdagende projecten die we met elkaar realiseren. Ieder project heeft weer zijn eigen uitdagingen en bijzonderheden. Dit maakt mijn werk erg leuk en divers. Wat mij opviel toen ik bij Bouwbedrijf van Engen BV kwam werken is de fijne sfeer en open en eerlijk… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Martin Boonzaaijer
Martin Boonzaaijer
Projectleider
Martin Boonzaaijer

Mijn naam is Martin Boonzaaijer, en ik woon samen met mijn vrouw Janneke en onze twee zoontjes Ruben en Boaz in Nieuwer ter Aa. In 2017 heb ik mijn diploma gehaald voor Bouwkunde MBO 4. Voor deze opleiding heb mijn laatste (afstudeer) stage bij Bouwbedrijf van Engen gedaan. Omdat het goed beviel ben ik na mijn opleiding gelijk bij Van Engen aan de slag gegaan als assistent werkvoorbereider. Daarbij ben ik vooral bezig met het voorbereiden en begeleiden van lopende projecten en doe ik allerhande zaken rondom zowel werkplaats/ materieel/ materiaal beheer wat mijn functie erg afwisselend maakt.

Elke dag is weer anders en weer een uitdaging om de mooie projecten die we met elkaar maken goed te laten verlopen. Vooral om die reden en… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Mariëtte van Engen
Mariëtte van Engen
Administratie en P&O
Mariëtte van Engen

Mijn naam is Mariëtte van Engen-Verheul en ik regel veel administratieve, personeels, verzekerings- en bankzaken voor ons bedrijf. Aangezien ons bouwbedrijf de afgelopen jaren flink gegroeid is, is de tijd die ik hier aan besteed meegegroeid! Na ons trouwen in 2008 ben ik betrokken geweest bij de oprichting, groei en verdere ontwikkelingen van Bouwbedrijf van Engen (in onze verkeringstijd nog bekend als VETT). Ik zag Jan-Willem zich daarbij ontwikkelen van enthousiaste MBO naar HBO Bouwkunde student, en daarna groeien in zijn rol als oprichter van zijn eigen timmerbedrijf tot serieuze directeur van een BV gespecialiseerd als ecologische houtbouwer. Ik kan niet ontkennen dat daar ik best heel trots op ben!

Naast mijn support voor… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Tom van Kuijk
Tom van Kuijk
Projectleider
Tom van Kuijk

Binnen Bouwbedrijf van Engen mag ik de leuke en uitdagende functie als projectleider bekleden. In Harmelen woon ik met mijn vrouw Nynke en hebben wij drie kinderen, Vik, Noor en Vos. Na mijn studie bouwkunde aan de HTS heb ik bij verschillende aannemers gewerkt en heb ik een aantal jaren bouwgebreken onderzocht voor een onderzoeksbureau. Sinds maart 2018 ben ik nu onderdeel van het team en heb ik… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Mark Hansen
Mark Hansen
Uitvoerder
Mark Hansen

Mijn naam is Mark Hansen, ik ben geboren op 18 januari 1971, getrouwd met Berlinda en vader van Julia, Madelon, Lieke en Quin. Naast mijn werk als timmerman hockey ik graag, geef ik training op de club en ben ik enthousiast supporter. Ook hou ik van muziek en stripboeken lezen.

Sinds 2012 werk ik bij Bouwbedrijf van Engen en heb het uitstekend naar mijn zin. De projecten waar we aan deel mogen nemen zijn iedere keer weer uitdagend, niet vanzelfsprekend en daarom keileuk om te mogen maken. De ontwerpen, het timmerwerk en het contact met opdrachtgevers zijn telkens weer bijzonder. Dit maakt dat ik fluitend naar mijn werk ga. Ik voel me dan ook goed binnen het team van Jan-Willem!

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Wilco Ruiter
Wilco Ruiter
Uitvoerder
Wilco Ruiter

Mijn naam is Wilco Ruiter, samen met mijn vrouw Elsbeth en ons dochtertje Emily, woon ik in Kockengen. Ik ben in het bezit van mijn MBO bouwkunde niveau 4 diploma en mijn vakdiploma. 

Sinds april 2015 ben ik werkzaam bij bouwbedrijf van Engen als timmerman. De werkzaamheden die ik hier uitvoer zijn de kleinere klussen. Hierbij kun je denken aan het maken van een aanbouw, renovatie klussen, het plaatsen van een dakkapel of het vervangen van een kozijn. Het mooie aan dit soort klussen vind ik dat het steeds weer een nieuwe uitdaging is. Daarnaast vind ik hout een mooi product om mee te werken, omdat je het zelf kan bewerken en maken tot een gewenst eindresultaat. Daarnaast timmer ik waar nodig ook mee op de grote klussen.

Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Wim van der Wind
WIm van der Wind
Uitvoerder
WIm van der Wind

Mijn naam is Wim van der Wind en ik woon in Zegveld. Ik ben werkzaam sinds 2013 bij Bouwbedrijf van Engen. Het werk is afwisselend: renovatie, nieuwbouw en verbouw. Ik heb zelf bijvoorbeeld meegewerkt aan stenen (traditionele) woningen in Loenen en Blaricum. Maar ook aan de vier houtloft woningen in Amsterdam en andere mooie en uitdagende projecten. We hebben een leuk en gezellig team, die allemaal gaan voor de zaak.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Jack Bos
Jack Bos
Uitvoerder
Jack Bos

Hallo,

Mijn naam Is Jack Bos. Samen met mijn vriendin woon ik in Woerdense Verlaat en sinds 2014 ben ik begonnen als leerling timmerman bij Bouwbedrijf van Engen. Inmiddels werk ik met veel plezier als uitvoerder. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Bouwbedrijf van Engen is dat wij veel uitdagende projecten bouwen. Elke klus is weer een nieuwe uitdaging. Als uitvoerder ben ik vanaf het begin tot het eind betrokken bij een project en dit maakt het werk erg afwisselend en leuk.… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Joppe van den Broek
Joppe van den Broek
Uitvoerder
Joppe van den Broek

Hallo, ik ben Joppe van den Broek. Ik woon samen met mijn vriendin en onze twee zoontjes. Sinds januari 2015 werk ik, met veel plezier, bij Bouwbedrijf van Engen.

Het leuke aan werken bij Bouwbedrijf van Engen is dat het erg afwisselend is. Zo ben je de ene keer bezig met beton, ben je de andere keer een gevel aan het betimmeren met hout, sta je pannen te leggen op een dak of ben je gipsplaten tegen een muur aan het schroeven. De projecten die wij doen zijn uitdagend en mooi om uit te voeren. Bij ieder project kom je weer uitdagingen tegen die je samen op moet lossen. De combinatie van 'jongere' en 'oudere' timmermannen werkt goed. Je leert van elkaar en helpt elkaar waar nodig. Ik heb gewerkt aan verschillende projecten, zoals… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV -Vacature Timmerman / Voorman
VACATURE
Timmerman / Voorman
VACATURE

Gezocht: Timmerman /Voorman bij een ecologische houtbouwer

Word jij ook blij van hout? En wil je met de innovatie in de bouw mee? 
Loop dan voorop met onze verantwoorde bouwmethode en duurzame bouwtechnieken. We zijn per direct op zoek naar een Timmerman/Voorman om ons team te komen versterken. 

Met BvE realiseren we nieuwe houten woningen in letterlijk alle vormen en maten. Als timmerman en/of voorman werk je aan je eigen klus samen met collega’s, onderaannemers en opdrachtgever. Met elkaar maak je het werk en heb je de verantwoordelijkheid om het tot een goed einde te brengen. Hou je van echt timmeren, dan kan je bij ons je hart ophalen. Als je graag aan de mooiste houtconstructies wil werken kom… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Hans Politiek
Hans Politiek
Uitvoerder
Hans Politiek

Hallo mijn naam is Hans Politiek. Ik woon samen met mijn vriendin Irene en onze twee dochters Chloë en Meghan in Houten. Na mijn opleiding heb ik 10 jaar in de traditionele bouw gezeten. Met hout bouwen is echter altijd mijn passie geweest. Dus toen de kans zich voordeed en ik kon komen werken bij Van Engen, kan ik daadwerkelijk van mijn passie mijn beroep maken.

Ik werk nu vanaf 5 april 2017 bij Van Engen en er gaat geen dag voorbij dat ik met een glimlach naar mijn werk ga om weer aan een uniek project te werken. 

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Cees Boonzaaijer
Cees Boonzaaijer
Uitvoerder
Cees Boonzaaijer

Ik ben Cees Boonzaaijer en sinds 2018 werkzaam bij van Engen. In augustus 2022 hoop ik te verhuizen naar Nieuwegein waar ik nu mijn huis aan het verbouwen ben. In 2019 heb ik mijn opleiding niveau 3 afgerond en groei ik steeds verder door in het bedrijf! Wat van Engen authentiek maakt, is toch wel de sfeer die er altijd is en het feit dat we eigenlijk altijd het mooiste timmerwerk mee krijgen. Ik werk hier altijd nog met plezier! 

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Mark Boele
Mark Boele
Timmerman
Mark Boele

Ik ben Mark Boele, 30 jaar jong. Ik woon samen met mijn vrouw Martine in Kockengen. Na meerdere jaren in de waterbouw gewerkt te hebben was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden en zo werk ik sinds november 2019 bij bouwbedrijf van engen. Ik heb het erg naar m'n zin en ik hoop me hier verder te ontwikkelen als timmerman. Er hangt hier een positieve sfeer, iedereen helpt elkaar en er wordt open en eerlijk gecommuniceerd. De positieve sfeer… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Stefan Smit
Stefan Smit
Timmerman
Stefan Smit

Timmerman sinds januari 2022. Heeft daarvoor tussen 2019-2022 zijn opleiding leerling Timmerman BBL3 bij ons gehaald. En de jaren daarvoor al werkzaam geweest als stagiair en zaterdag/vakantie kracht.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Sjors de Graaf
Sjors de Graaf
Bouwkundig tekenaar
Sjors de Graaf

Na te zijn afgestudeerd als architect aan de TU Delft ben ik zowel als interieurbouwer en architect werkzaam geweest. Mijn passie voor bouwen met hout groeide sterk tijdens het ontwerpen en bouwen van onze eigen ecologische woning in Oosterwold, Almere waar ik nu woon met mijn partner en dochter.

Bij Bouwbedrijf van Engen vind ik sinds augustus 2020 een mooie aansluiting bij deze passie. Hier wordt continu gezocht naar die stap verder in het ecologisch bouwen door middel van innovaties, nieuwe technieken en materialen wat mijn werk als tekenaar dynamisch en interessant maakt. Hiernaast is het leuk en gezellig werken met mijn collega’s in een open sfeer.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Boy Cremers
Boy Cremers
Timmerman
Boy Cremers

Hallo, ik ben Boy Cremers. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest voor een grote aannemer in de civiele techniek door heel het land. Ik ben het wat kleiner gaan zoeken, lokaler. Omdat ik het timmervakmanschap onder de knie wil krijgen en Bouwbedrijf van Engen leek mij daar de geschikte werkgever voor. In dienst sinds maart 2021. Ik leer hier elke dag en de sfeer is goed. Er wordt hier hard gewerkt maar ook gelachen. En dit allemaal in een mooie landelijke omgevingen.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Demian Huijgen
Demian Huijgen
Timmerman
Demian Huijgen

Ik ben Demian Huijgen, ik ben 19 jaar en woon in Maarssendorp. Ik ben sinds augustus 2021 in dienst mogen komen bij Bouwbedrijf van Engen als leerling timmerman niveau 2. Mij opleiding is een 2 jarige opleiding. Ik heb het binnen Bouwbedrijf van Engen erg naar me zin. De sfeer met de collega’s is erg leuk. Iedereen helpt elkaar waardoor je tevens met nog meer plezier naar je werk gaat.

Het is erg afwisselend: je werkt de ene keer op je eigen project en de andere keer val je voor iemand in of help je mee met een ander project. We doen voornamelijk ecologisch nieuwbouw waardoor je veel echt aan het timmeren bent en veel met hout bezig bent.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Casper Fokker
Casper Fokker
ZZP-er
Casper Fokker

Komt sinds augustus 2021 regelmatig ons team versterken.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Douwe de Jong
Douwe de Jong
Leerling timmerman BM
Douwe de Jong

Ik ben Douwe de Jong (1993) en woon samen met mijn vriendin in Utrecht.
In oktober 2021 ben ik via Bouwmensen mijn BBL3 Timmerman opleiding begonnen bij Van Engen en dat bevalt mij goed. 
De collega’s zijn fijn om mee te werken en het werk is afwisselend.  
Sinds ik ben begonnen met timmeren heb ik het idee dat ik elke dag wel weer iets nieuws leer. 
Ik ben dan ook benieuwd wat ik in de toekomst nog allemaal mag gaan maken!

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Gideon van Ispelen
Gideon van Ispelen
Timmerman
Gideon van Ispelen

Timmerman fulltime in dienst per 3 februari 2020.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Roberto de Miranda
Roberto de Miranda
KAM coördinator
Roberto de Miranda

Hallo, mijn naam is Roberto de Miranda, woonachtig in Rotterdam. Bij van Engen zorg ik voor de zaken rond veiligheid, gezondheid, arbeidsomstandigheden en werkvoorbereiding. Veilig en gezond werken staat hoog in het vaandel en daar werken we elke dag verder aan. Ik ben er trots op dat ik bijdraag aan ecologische en duurzame houtbouw projecten! Dit heeft voor mij een grote meerwaarde.

Het werken bij van Engen bevalt erg goed. Dit komt doordat we met betrokkenheid werken aan mooie en duurzame projecten. De open structuur zorgt voor een prettig contact met alle collega’s waar ik veel werkplezier aan beleef.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Eran Berman
Eran Berman
Timmerman
Eran Berman

Dag, Ik ben Eran Berman, 36 jaar oud en ik woon met mijn vrouw Astrid en mijn kinderen Adam en Sophia in Breukelen. 
In december 2020 begon ik aan en BBL-omscholingstraject om allround timmerman te worden. Timmeren is jaren mijn passie en hobby geweest. Bij Bouwbedrijf Van Engen heb ik de kans gekregen om deze passie te volgen en daar ben ik heel blij mee. De kwaliteit en standaard bij Van Engen is hoog. Ik leer veel van ervaren collega’s en geniet van het meewerken aan mooie bouwprojecten. Ik vind de sfeer in het bedrijf en alle verschillende projecten waar we aan werken zeer positief en constructief. Er is ruimte voor iedereen zijn mening of kennis.  
Mijn overige hobby’s, naast klussen en papa zijn, zijn reizen, kajakken… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Ray Fokker
Ray Fokker
Werkvoorbereider/ Timmerman
Ray Fokker

Mijn naam is Ray Fokker. Ik woon in Nieuwer Ter Aa op een boerderij bij mijn ouders.
Ik ben in september 2022 begonnen met werken bij Van Engen, nadat ik mijn HBO opleiding Dier- en veehouderij had opgezegd. Het eerste jaar ben ik aan de slag gegaan als timmerman. Vanaf september 2023 ben ik begonnen op de HAN in Arnhem, hier ben ik begonnen aan de HBO opleiding bouwkunde.
Deze opleiding duurt 2 jaar en kan nog verlengd worden tot een opleiding van 4 jaar. Vanaf september 2023 ben ik ook begonnen op kantoor, hier werk ik als werkvoorbereider. Ik werk nu 2 dagen buiten op de bouw als timmerman, 2 dagen op kantoor als werkvoorbereider en ik heb 1 dag school in de week.

Het leuke aan dit werk is dat er heel veel… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - David Cammeraat
David Cammeraat
Timmerman
David Cammeraat

Mijn naam is David Cammeraat en ik woon in Nieuwer Ter Aa. Sinds 16 augustus 2022 ben ik werkzaam bij Bouwbedrijf van Engen als timmerman. Hiervoor was ik werkzaam als constructiebankwerker/lasser. De overstap heb ik gemaakt omdat ik opzoek was naar een andere werksfeer en omdat ik altijd al een passie heb gehad voor het werken met hout! De jonge collega’s, de gezamenlijke drive om mooie dingen te maken en het klantgericht werken met oog op mens en milieu, maakt dat ecologisch houtbouwen op mijn pad kwam.

Het is geweldig om met collega’s een project op te starten en elkaar aan te sporen tot een goed resultaat. Communicatie is daarin een cruciale factor, dit is erg fijn werken!
Ondanks het feit dat ik er een paar weken werk… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Mark Groeneveld
Mark Groeneveld
ZZP-er
Mark Groeneveld

Mark Groeneveld is een ZZP-er die sinds februari 2022 regelmatig ons team komt versterken.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Immanuel Fäustle
Immanuel Fäustle
Timmerman
Immanuel Fäustle

Timmerman in dienst per 24 augustus 2022.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Senna Wilkes
Senna Wilkes
Leerling timmerman BM
Senna Wilkes

Ik ben Senna Wilkes, 18 jaar oud en ik woon in Mijdrecht. Op dit moment volg ik de opleiding voor leerling-timmerman (BBL2 via Bouwmensen). Ik ben de opleiding bij Bouwbedrijf van Engen gestart op 16 augustus 2022. Mijn beide opa’s zijn timmermannen dus ik denk dat het wel goed gaat komen. Ik ben heel blij dat ik bij Van Engen het vak mag gaan leren. Ik zet me voor 100% in en probeer een waardevolle bijdrage te zijn voor het bedrijf. 

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar films, luister ik veel muziek en spreek ik vaak af met mijn vrienden. 

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Jeffrey Valentijn
Jeffrey Valentijn
Werkvoorbereider/ Timmerman
Jeffrey Valentijn

Jeffrey is na zijn BOL 4 opleiding bij ons in dienst gekomen op 1 oktober 2022. Hij twijfelt nog of hij wil doorgroeien op kantoor als werkvoorbereider naar projectleider of dat buiten mee timmeren en werken richting een uitvoerder hem meer ligt. De eerste periode zal hij daarom deel van de week binnen en deel buiten werkzaam zijn om dit te kunnen ontdekken.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Gerda Vossestein
Gerda Vossestein
Administratie en gastvrouw
Gerda Vossestein

Mijn naam is Gerda Vossestein - Muijs. Ik woon in Kockengen met mijn man Frank en kinderen Roos, Mees en Suus. Nadat ik een nieuwe uitdaging zocht ben ik hier terecht gekomen en werk ik sinds november '22 met veel plezier op de administratie. De goede werksfeer en afwisseling maken het elke keer weer leuk om naar het werk te gaan. 
Ik ben aanwezig op de dinsdag en donderdag.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Ben Brak
Ben Brak
Uitvoerder
Ben Brak

Mijn naam is Ben, ik woon in Zegveld samen met Marloes en onze 4 kinderen.

Sinds januari 2023 ben ik werkzaam bij bouwbedrijf van Engen als uitvoerder.
Hiervoor ben ik jarenlang werkzaam geweest bij een klein aannemersbedrijf. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik terecht gekomen bij van Engen.
Het ecologisch bouwen en het gebruik maken van houten constructies sprak mij aan. 

Inmiddels werk ik elke dag met veel plezier. De fijne sfeer en de goede… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Barry Plomp
Barry Plomp
Uitvoerder
Barry Plomp

Hallo, ik ben Barry Plomp 38 jaar en woon met mijn vrouw en twee zoontjes in Kamerik.
Sinds augustus 2023 ben ik in dienst bij Bouwbedrijf van Engen. Na mijn MBO Bouwkunde heb ik 17 jaar bij een andere aannemer gewerkt eerst als timmerman en later als uitvoerder in de seriematige woningbouw. Daarna heb ik bij een gebouwenbeheerder gewerkt.
Maar mijn passie ligt toch bij bezig zijn met bouwen. 
Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Ramon Thomas
Ramon Thomas
ZZP-er
Ramon Thomas

Sinds jaar en dag versterkt Ramon als ZZP-er regelmatig ons team.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Jochem Randeraad
Jochem Randeraad
Timmerman
Jochem Randeraad

Timmerman in dienst per 16 augustus 2022.

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Cardin van der Leeden
Cardin van der Leeden
Stagiair werkvoorbereider
Cardin van der Leeden

Mijn naam is Cardin van der Leeden. Ik woon in Kockengen samen met mijn ouders en 2 broertjes. In Amersfoort doe ik de opleiding Bouwkunde (niveau 4) die 4 jaar duurt. Voor mijn opleiding moest ik een stage plek zoeken. Van veel mensen hoorde ik dat Bouwbedrijf van Engen een heel leuk bedrijf was. In februari 2021 ben ik mijn stage begonnen bij van Engen. Eerst buiten op de bouwplaats en vanaf september 2021 op kantoor.

De sfeer binnen het bedrijf met de collega’s is goed. Als de klant komt kijken bij het project wat je aan het maken ben en je legt uit wat je allemaal gedaan heb dan zie je hun stralen. Dat geeft een goed en fijn gevoel.
 

Lees meer
Bouwbedrijf van Engen BV - Ties Veldkamp
Ties Veldkamp
Leerling timmerman BBL3
Ties Veldkamp

Mijn naam is Ties Veldkamp en ben geboren op 13 mei 2005.
Ik woon samen met mijn ouders en broertje in de Kanis. In mijn vrije tijd wielren ik en spreek ik graag af met mijn vrienden.

Sinds 28 augustus 2023 ben ik werkzaam bij bouwbedrijf van Engen. Op dit moment volg ik de opleiding Allround timmerman op het Roc midden Nederland in Nieuwegein. Dit is een niveau 3 opleiding en duurt 3 jaar. Ik heb gekozen voor van Engen als leerbedrijf, omdat er echt nog getimmerd wordt door de… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Carolien van der Linden-Mulder
Carolien van der Linden-Mulder
Administratie
Carolien van der Linden-Mulder

Hallo, ik ben Carolien van der Linden-Mulder en werk sinds januari 2024 bij Bouwbedrijf Van Engen op de administratie. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en oma van twee prachtige kleinkinderen. Ik woon eveneens in het mooie Portengen op loopafstand van m’n werk.

Ik heb o.a. 12 jaar bij een Woningcorporatie gewerkt en we hebben zelf in de loop der jaren al een aantal verbouwingen gehad waarbij we ook heel veel zelf hebben gedaan, dus de bouwsector en wat erbij komt kijken is mij niet onbekend. Toen deze functie op mijn pad kwam, werd ik meteen enthousiast en leek het me een leuke uitdaging om bij Bouwbedrijf Van Engen aan de slag te gaan.

Inmiddels heb ik m’n draai aardig gevonden binnen het bedrijf, hebben we een leuk… Lees meer

Bouwbedrijf van Engen BV - Jelle Uijtewaal
Jelle Uijtewaal
Timmerman
Jelle Uijtewaal

Sinds 9 oktober 2023 in dienst als Timmerman.

Lees meer