Maatwerk

Bouwbedrijf van Engen heeft brede ervaring met diverse maatwerk bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan het installeren van een nieuwe keuken, badkamer of toilet. Tevens maken wij inbouwkasten geheel naar wens en bouwen we regelmatig ook schuren en andere tuinprojecten.

Keukens

Bouwbedrijf van Engen kan voor u een keuken op maat maken, laten leveren, of een geleverde keuken plaatsen. Er zijn zeker ook gecombineerde opties mogelijk.  In overleg met de opdrachtgever wordt de juiste stijl van een keuken bepaald. Door advies op maat te geven kunt u afwegen welke toepassingen in een keuken voor u belangrijk zijn. In samenwerking met de vakbekwame onderaannemers worden ook de installatietechnisch aspecten door ons geco?rdineerd en aangebracht.

U kunt in de door ons reeds gemaakte keukens kijken om idee?n op te doen en om voor u juiste stijl te bepalen. Wanneer er vragen zijn kunt u ons altijd geheel vrijblijvend benaderen om advies te vragen.

Bekijk al onze Keuken projecten

 

Kasten

Bouwbedrijf van Engen kan voor u alle soorten en type kasten maken. In de werkplaats kunnen we prefab kasten maken maar we kunnen ook bij u thuis een inbouwkast of een kast rondom openslaande deuren op maat maken. In de projectfoto?s kunt u een aantal avn de reeds eerder gemaakte kasten bekijken.

Bekijk al onze Kast projecten

 

Bijgebouwen

Wij kunnen zowel, stenen, houten of stalen schuren (of andere bijgebouwen) maken. Bij ieder bijgebouw is het belangrijk om deze af te stemmen op functionaliteit en uiterlijk. In overleg met de opdrachtgever bepalen we de materialen en afmetingen. Indien nodig kunnen we ook de vereiste vergunningen regelen.

Bekijk al onze Bijgebouw projecten

Tuinprojecten

De tuin wordt steeds meer als verlengstuk van de woning gezien. Het komt dus ook steeds meer voor dat er bouwkundige of andere timmerwerken gevraagd worden. We kunnen alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren of uit laten voeren. In de projectfoto?s kunt u een selectie uit de voorkomende werkzaamheden bekijken.

Wij denken graag mee met uw maatwerk bouwproject.

Bekijk al onze Tuin projecten