Ecologisch bouwen

Ecologisch bouwen wordt steeds meer toegepast in de moderne bouwwereld. Ecologisch bouwen heeft alles te maken met het bewust worden van materiaalgebruik en op een juiste manier omgaan met wooncomfort. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Ook proberen we in samenwerking met de opdrachtgever te zoeken naar het juiste evenwicht in het gebruik van milieubewuste installatie.

Het grote voordeel van ecologisch bouwen is het wooncomfort en het prettige binnenklimaat dat ontstaat door hoge isolatiewaarden in combinatie met ademde materialen. Voorbeelden die horen bij ecologisch bouwen zijn plaatsing van zonnecollectoren of het opvangen van regenwater voor bijvoorbeeld doorspoelen van de toiletten.

Het ecologische bouwen zal steeds belangrijker worden, omdat de huidige traditionele grondstoffen eindig zijn en we naar natuurlijke vervangingen moeten zoeken. U kunt in de projecten zien dat ecologisch bouwen heel goed samen kan gaan met een modern en fris uiterlijk. Wilt u meer informatie over het ecologisch bouwen kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken.