Verbouwen

Bouwbedrijf van Engen kan alle voorkomende verbouwingen voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het toaal renoveren van een monumentaal pand of het plaatsen van een aanbouw of dakkapel.

Aanbouw

De aanbouw is een van de meest voorkomende verbouwingen. Voor ons is het de uitdaging om net iets meer aandacht aan de aanbouw te geven, zodat het niet alleen een meerwaarde van ruimte geeft, maar ook van uiterlijk. U kunt in de projecten zien dat er veel extra mogelijkheden zijn om de aanbouw meer functie te geven. Wij zijn altijd bereid om bij u thuis de situatie te bekijken en een passend advies te geven wat bij u de mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk al onze Aanbouw projecten

Dakkapel

Een dakkapel levert in alle gevallen een hoop functionele ruimte op wat erg handig is voor een slaapkamer of kantoor. Een dakkapel moet echter wel passen bij de woning. De stijl van de woning moet maatgevend zijn voor het uiterlijk van de dakkapel. Wij kunnen uw dakkapel van alle gewenste materialen maken (kunststof, hout, zink, koper of een combinatie van). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk al onze Dakkapel projecten

Renovatie

Als uw woning toe is aan een grondige renovatie dan bent u bij Bouwbedrijf van Engen aan het juiste adres. Bij renovatie is het belangrijk dat de juiste vakkennis aanwezig is om de vaak verschillende constructie en oude bouwdelen te kunnen bewerken. Bij de start van een renovatieproject proberen we altijd zo transparant mogelijk met de klant te communiceren. Het zijn vaak complexe projecten waarbij tijdens het project keuzes en schakelingen gemaakt moeten worden en dat moet goed doorgesproken worden. Graag komen wij een keer bij u langs om de mogelijkheden van uw pand te bespreken.

Bekijk al onze Renovatie projecten