Utiliteitsbouw

Home  /  Utiliteitsbouw
Onze ambitie om ecologisch te bouwen gaat verder dan alleen villa’s en woningen. We vinden duurzame en ecologische utiliteitsopgaven enorm inspirerend om aan te werken.

Grotere schaal

Door de schaal is de milieu impact die je kan maken met een utiliteitsgebouw veel groter dan met een woonhuis. Ook levert een ecologisch gebouw in grote mate een positieve bijdrage aan de werkomgeving van de gebruiker op het gebied van gezondheid en welzijn. Het belang van deze aspecten staat steeds vaker hoog op de agenda waar een ecologisch en biobased gebouw de perfecte invulling aan kan geven.

Kennis en ervaring

Inmiddels hebben we ervaring in diverse utiliteitsgebouwen en kunnen we in een bouwteam onze kennis en ervaring in een vroegtijdig stadium uitstekend inbrengen. Vragen als losmaakbaarheid en circulariteit nemen wij mee in de uitwerking en kunnen in utiliteitsgebouwen vaak goed worden ingebed. Door het toepassen van hybride houtconstructies kunnen we doelgericht en op maat de wensen en eisen van de opdrachtgever en gebruiker bedienen.
Bunschoten-Spakenburg

Natuurobservatorium

projecten

Utiliteitsbouw

Kockengen

Uitbreiding kantoor BvE

Doorwerth

Wildopvang Avolare

Nieuwkoop

Duurzame Gemeentewerf