Home  /  Team  /  Carolien van der Linden-Mulder
Administratie

Carolien van der Linden-Mulder

Hallo, ik ben Carolien van der Linden-Mulder en werk sinds januari 2024 bij Bouwbedrijf Van Engen op de administratie. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en oma van 3 prachtige kleinkinderen. Ik woon eveneens in het mooie Portengen op loopafstand van m’n werk.

Ik heb o.a. 12 jaar bij een Woningcorporatie gewerkt en we hebben zelf in de loop der jaren al een aantal verbouwingen gehad waarbij we ook heel veel zelf hebben gedaan, dus de bouwsector en wat erbij komt kijken is mij niet onbekend. Toen deze functie op mijn pad kwam, werd ik meteen enthousiast en leek het me een leuke uitdaging om bij Bouwbedrijf Van Engen aan de slag te gaan.

Inmiddels heb ik m’n draai aardig gevonden binnen het bedrijf, hebben we een leuk team en vind ik het erg leuk om te zien wat er zoal aan bijzondere projecten gebouwd wordt. Er is er geen één hetzelfde.

Daarnaast vind ik het leuk om weer nieuwe dingen te leren en kennis op te doen in deze branche, dus ik kijk uit naar wat er allemaal nog voorbij gaat komen.

Bouwbedrijf van Engen BV - Carolien van der Linden-Mulder
← Terug naar het overzicht