Home  /  Team  /  Ray Fokker
Werkvoorbereider/ Timmerman

Ray Fokker

Mijn naam is Ray Fokker. Ik woon in Nieuwer Ter Aa op een boerderij bij mijn ouders.
Ik ben in september 2022 begonnen met werken bij Van Engen, nadat ik mijn HBO opleiding Dier- en veehouderij had opgezegd. Het eerste jaar ben ik aan de slag gegaan als timmerman. Vanaf september 2023 ben ik begonnen op de HAN in Arnhe. Hier ben ik begonnen aan de HBO opleiding bouwkunde.
Deze opleiding duurt 2 jaar en kan nog verlengd worden tot een opleiding van 4 jaar. Vanaf september 2023 ben ik ook begonnen op kantoor, waar ik werk als werkvoorbereider. Ik werk nu 2 dagen buiten op de bouw als timmerman, 2 dagen op kantoor als werkvoorbereider en ik heb 1 dag school in de week.

Het leuke aan dit werk is dat er heel veel uitdagende klussen zijn met houtwerk. Hout is een mooi materiaal dat leeft en natuurlijk is, bijna alles is wel te maken van hout. Elke woning die Van Engen maakt is weer anders dan de vorige. Hierdoor is er veel uitdaging in het werk en is het nooit saai. Ook de sfeer in het team is heel erg goed. Er wordt altijd gelachen en je voelt je gewaardeerd. Ik heb het hierdoor erg naar mijn zin bij Van Engen.

Bouwbedrijf van Engen BV - Ray Fokker
← Terug naar het overzicht