Home  /  Team  /  Wilco Ruiter
Uitvoerder

Wilco Ruiter

Mijn naam is Wilco Ruiter en samen met mijn vrouw Elsbeth en ons dochtertje Emily woon ik in Kockengen. Ik ben in het bezit van mijn MBO bouwkunde niveau 4 diploma en mijn vakdiploma.

Sinds april 2015 ben ik werkzaam bij Bouwbedrijf van Engen en heb tot begin 2021 fulltime gewerkt als timmerman en uitvoerder. Dit waren dan projecten van een kozijn plaatsen tot totale renovatie van een woning. Sinds 2021 voer ik de begeleiding en werkvoorbereiding van de renovatieklussen uit. De uitvoering van de projecten doen we samen met twee uitvoeringsteams en hebben dan geregeld dat we aan 2 projecten tegelijk werken. Het mooie aan dit soort klussen vind ik dat het steeds weer een nieuwe uitdaging is. Daarnaast vind ik het mooi om met hout en ecologische bouwmaterialen te werken. En in de renovatie van woonhuizen is hier heel veel in toe te passen, zodat je schone bouwmaterialen kan verwerken.

Het leuke van het werken bij Bouwbedrijf van Engen is onder andere de sfeer die er is. Niet alleen onderling, maar ook met onderaannemers en opdrachtgevers. Deze positieve sfeer werkt bevorderend aan de werkzaamheden en biedt een uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Bouwbedrijf van Engen BV - Wilco Ruiter
← Terug naar het overzicht