Home  /  Projecten  /  Overig  /  Werkplaats Bouwbedrijf van Engen
Kockengen

Werkplaats Bouwbedrijf van Engen

Op 29 april 2013 is er een bouwkavel aangekocht door Bouwbedrijf van Engen op Portengen 8a (Kockengen). Hier is de maanden daarna een nieuwe werkplaats (11 x 24,5) gerealiseerd. Op 4 december is de laatste laag asfalt op het terrein aangebracht, het buitenstuk is in de kerstvakantie ingericht, tevens zijn er binnen volop nieuwe stellingen aan de wanden geplaatst en is alle voorraad vanuit Nieuwersluis verhuisd. De werkplaats is hiermee klaar voor gebruik!

Op 29 april 2013 is er een bouwkavel aangekocht door Bouwbedrijf van Engen op Portengen 8a (Kockengen). Hier is de maanden daarna een nieuwe werkplaats (11 x 24,5) gerealiseerd. Op 4 december is de laatste laag asfalt op het terrein aangebracht, het buitenstuk is in de kerstvakantie ingericht, tevens zijn er binnen volop nieuwe stellingen aan de wanden geplaatst en is alle voorraad vanuit Nieuwersluis verhuisd. De werkplaats is hiermee klaar voor gebruik! In het het voorjaar van 2014 zijn de tuin, kantine en kantoor verder afgemaakt zodat er voor de bouwvakantie een feestelijke opening georganiseerd kon worden.

Deze opening vond plaats op vrijdag 11 juli (receptie, BBQ en feest) en zaterdag 12 juli (open dag). Allen die hierbij aanwezig zijn geweest: hartelijk bedankt! Het was voor ons een topweekend!

Van de opening, het feest en de open dag hebben we een fotoboek gemaak, het is hier online te bekijken: http://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/baf55ca4-9e3a-4c8b-a866-4df19915aeff.

Ook zijn er voor een impressie van het openingsfeest filmopnamen gemaakt door de band van de avond ‘Ready2Go’: http://youtu.be/e_hVUi9Cv_E.

2013
IMG_1550