Home  /  Projecten  /  Utiliteitsbouw  /  Tandartspraktijk
Middenmeer

Tandartspraktijk

In november 2013 is gestart met het voorbereiden van een moderne ecologische tandartspraktijk in Middenmeer (ontworpen door www.ORGA-architect.nl). Het project is grotendeels prefab klaargemaakt in de nieuwe werkplaats. In de eerste week op de bouwplaats zijn de elementen en spanten binnen enkele dagen op de fundering geplaatst. In januari, februari en maart hebben de aftimmer en stucwerkzaamheden plaatsgevonden. Na de laatste aftimmer werkzaamheden is het project inmiddels afgerond.

In november 2013 is gestart met het voorbereiden van een moderne ecologische tandartspraktijk in Middenmeer (ontworpen door www.ORGA-architect.nl). Het project is grotendeels prefab klaargemaakt in de nieuwe werkplaats. In de eerste week op de bouwplaats zijn de elementen en spanten binnen enkele dagen op de fundering geplaatst. In januari, februari en maart hebben de aftimmer en stucwerkzaamheden plaatsgevonden. Na de laatste aftimmer werkzaamheden is het project inmiddels afgerond. Binnen dit project fungeert Bouwbedrijf van Engen als onderaannemer van ORGA bouw en is verantwoordelijk voor het casco en het aftimmerwerk.

Over de tandartsenpraktijk en ORGA bouw is een artikel geschreven in Vakblad De aannemer: http://www.orga-bouw.nl/wp-content/uploads/2014/11/2014-09-01-De-Aannemer-Groene-bouwketen.pdf.

2013
Bouwbedrijf van Engen BV - Tandartspraktijk, Middenmeer