Home  /  Projecten  /  Utiliteitsbouw  /  Natuur BSO Struin
Nijmegen

Natuur BSO Struin

In februari 2014 is gestart met het voorbereiden van een natuur buitenschoolse opvang (BSO) in Nijmegen (ontworpen door www.Orga-architect.nl). Het project is grotendeels prefab klaargemaakt in de nieuwe werkplaats. Op de eerste dag op de bouwplaats zijn de elementen en spanten op de fundering geplaatst. Binnen dit project fungeert Bouwbedrijf van Engen als onderaanemer van Orga-bouw en is verantwoordelijk voor het casco en het aftimmerwerk.

In februari 2014 is gestart met het voorbereiden van een natuur buitenschoolse opvang (BSO) in Nijmegen (ontworpen door www.Orga-architect.nl). Het project is grotendeels prefab klaargemaakt in de nieuwe werkplaats. Op de eerste dag op de bouwplaats zijn de elementen en spanten op de fundering geplaatst. Binnen dit project fungeert Bouwbedrijf van Engen als onderaanemer van Orga-bouw en is verantwoordelijk voor het casco en het aftimmerwerk. In het najaar van 2014 is deze klus opgeleverd.

Over de natuur BSO in Struin en ORGA is een artikel verschenen in de Gelderlander: http://www.orga-bouw.nl/wp-content/uploads/2014/11/2014-07-01-De-Gelderlander-ORGA-architect-en-bouw.pdf.

2014
Bouwbedrijf van Engen BV - Natuur BSO Struin, Nijmegen