Wilco Ruiter

Uitvoerder
Bouwbedrijf van Engen BV - Wilco Ruiter

Mijn naam is Wilco Ruiter, samen met mijn vrouw Elsbeth en ons dochtertje Emily, woon ik in Kockengen. Ik ben in het bezit van mijn MBO bouwkunde niveau 4 diploma en mijn vakdiploma. 

Sinds april 2015 ben ik werkzaam bij bouwbedrijf van Engen als timmerman. De werkzaamheden die ik hier uitvoer zijn de kleinere klussen. Hierbij kun je denken aan het maken van een aanbouw, renovatie klussen, het plaatsen van een dakkapel of het vervangen van een kozijn. Het mooie aan dit soort klussen vind ik dat het steeds weer een nieuwe uitdaging is. Daarnaast vind ik hout een mooi product om mee te werken, omdat je het zelf kan bewerken en maken tot een gewenst eindresultaat. Daarnaast timmer ik waar nodig ook mee op de grote klussen.

Het leuke van het werken bij bouwbedrijf van Engen is onder andere de sfeer die er is. Niet alleen onderling, maar ook met onderaannemers en opdrachtgevers. Deze positieve sfeer werkt bevorderend aan de werkzaamheden. En biedt een uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf.