Home  /  Actueel  /  Zomer BBQ23 met personeel en onderaannemers
17 juli 2023

Zomer BBQ23 met personeel en onderaannemers

Nieuws - Zomer BBQ met personeel en onderaannemers 2023

Afgelopen vrijdag 14 juli weer een gezellig feestje buiten op het terras met de jaarlijkse zomer BBQ voor het personeel van BvE inclusief partners en kinderen. Ook de vaste onderaannemers zoals een complete club schilders waren van de partij! Stiekem wordt de club ieder jaar wat groter, wij genieten zeker van een ieders betrokkenheid. 

Dit jaar zanger Robert den Brok op het aanhangwagenpodium, hij bracht een divers squala aan feestelijke nummers ten gehore. Zeker een waardig vervanger van Marcel de Rooij, die helaas met vakantie was dit jaar. De bestelling bij Slagerij Langeraar zorgde ervoor dat de BBQ gevuld lag met divers BBQ vlees. En de Coop Kockengen voor een gevulde koelkast!

Voor de kinderen was er ook dit jaar weer het favoriete piraten springkussen gehuurd bij van Zijdonk uit Breukelen. De knutseltafel met allerlei glitter en kleurspullen was dit jaar onder begeleiding van (juf) Anna en vriendin Judith. Zij maakten samen met de kinderen prachtige kunstwerken. Elisabeth Kroon was vorig jaar zo populair dat ze dit jaar weer terug was om de kinderen te schminken. Je moest even bij haar in de rij staan, maar daarna liepen er weer prachtig regenbogen, prinsessen, pokemons en dino’s in de rondte. Bedankt Elisabeth weer!! Natuurlijk werd er door liefhebbers ook fanatiek ge(tafel)voetbald of een dartpijltje gegooid.

Allen nogmaals bedankt voor de gezelligheid, nog een goede laatste werkweek en voor daarna alvast een fijne vakantie!!