Home  /  Actueel  /  Zomer BBQ met personeel en onderaannemers
15 juli 2022

Zomer BBQ met personeel en onderaannemers

Nieuws - Zomer BBQ met personeel en onderaannemers 2022

Afgelopen vrijdag 15 juli weer een gezellig feestje buiten op het terras met de jaarlijkse zomer BBQ voor het personeel van BvE inclusief partners en kinderen. Ook de vaste onderaannemers konden er weer bij zijn, wel zo gezellig tenminste! 

Voor extra gezelligheid kwam zanger Marcel de Rooij op het (aanhangwagen;)podium en bracht een divers squala aan feestelijke nummers ten gehore. Vorig jaar voor het eerst maar zo populair dat we hem meteen weer geboekt hadden. De voetjes konden van de vloer, al moeten we eerlijk zeggen dat vooral de kinderen hieraan mee deden. De bestelling bij Slagerij Langeraar zorgde ervoor dat de BBQ gevuld lag met divers BBQ vlees. En Coop Kockengen voor een gevulde koelkast.

Voor de kinderen was er ook dit jaar weer het favoriete piraten springkussen gehuurd bij van Zijdonck uit Breukelen. Ook een gevulde knutseltafel met allerlei glitter en kleurspullen. Nieuw dit jaar was Elisabeth Kroon die de kinderen kwam schminken. Ze was meteen enorm populair: er liepen gevaarlijke haaien, dino’s en prachtige prinsessen rond. Bedankt Elisabeth!! Natuurlijk werd er door liefhebbers ook fanatiek gevoetbald. 

Allen bedankt voor de gezelligheid, nog een goede laatste werkweek en voor daarna alvast een fijne vakantie!!