Home  /  Actueel  /  Zomer BBQ met personeel en onderaannemers
16 juli 2021

Zomer BBQ met personeel en onderaannemers

Nieuwbericht: Zomer BBQ met personeel en onderaannemers

Op vrijdag 16 juli weer gezellige met zijn allen na het werk buiten op terras voor de jaarlijkse zomer BBQ met het personeel van BvE inclusief partners en kinderen. Dit jaar konden gelukkig ook de vaste onderaannemers weer van de partij zijn. Vorig jaar met de corona staken zij genoodzaakt thuis de BBQ aan maar heel mooi dat we er nu gezamenlijk weer een gezellig avond van konden maken!! 

Voor extra gezelligheid kwam Amsterdamse zanger Marcel de Rooij op het (aanhangwagen;)podium en bracht een divers squala aan feestelijke nummers ten gehore. De voetjes konden van de vloer, al deden vooral de kinderen hieraan mee. Bestelling bij Slagerij Langeraar zorgden ervoor dat de BBQ gevuld lag met divers en heerlijke BBQ vlees.

Voor de kinderen was er ook dit jaar weer het favoriete piraten springkussen gehuurd bij van Zijdonck uit Breukelen. Nieuw was een volledige kinderanimatie tafel met Lieke, Bente en Quin! Hierop schmink, tattoos en vrolijke knutselspullen. Dit viel in de smaak en volgend jaar voor herhaling vatbaar! Natuurlijk werd er door liefhebbers ook fanatiek gevoetbald. 

Allen bedankt voor de gezelligheid, nog een goede laatste werkweek en voor daarna alvast een fijne vakantie!!