Home  /  Actueel  /  VCA** Certificaat behaald!
6 januari 2021

VCA** Certificaat behaald!

Nieuws: VCA** Certificaat behaald!

Vanaf 6 januari zijn wij officieel gecertificeerd voor het VCA** certificaat. Met trots bouwen we mooie projecten waar we met veel enthousiasme aan werken. Naast de kwaliteit van bouwen zijn veilig werken, gezondheid en goede arbeidsomstandigheden net zo belangrijk. Deze waarden staan bij ons al jaren hoog in het vaandel.

Om te zorgen dat we onze veilige en gezonde werkwijze vasthouden en verder ontwikkelen hebben we vorig jaar de VCA certificering opgepakt. Hiermee maken we ook voor onze partners en opdrachtgevers concreet waar we staan op het gebied van verantwoord werken. Voorbeelden uit de dagelijkse praktijk zijn de maandelijkse toolboxen, steeds terugkerende werkplekinspecties en de in het oog springende samenvatting van het veiligheidsbeleid die samen met de veiligheidskaart en Last-Minute-Risico-Analyse in iedere bouwkeet hangen. 

Het afgelopen jaar hebben we alle onderdelen van de VCA norm geïmplementeerd binnen onze organisatie. In november 2020 heeft de audit door de Certificerende Instelling plaatsgevonden. De beoordeling was positief, en vanaf 6 januari is ons certificaat officieel uitgegeven.

Komende week daarom een rondje taart op al onze bouwplaatsen; daar moet ten slotte de dagelijkse praktijk van veilig en gezond werken iedere dag worden uitgevoerd!