Home  /  Actueel  /  Timmerman Jack Bos in de prijzen bij Slimste Handen van Nederland!
24 september 2021

Timmerman Jack Bos in de prijzen bij Slimste Handen van Nederland!

Nieuws: Timmerman Jack Bos in de prijzen bij Slimste Handen van Nederland!

Afgelopen vrijdag waren de verkiezing ‘De Slimste Handen van Nederland‘ en ‘De Slimste Handen van de Toekomst’ in de OBA Amsterdam. Onze timmerman dé Jack Bos is gekozen tot winnaar in de categorie Sociale Topper! Van harte gefeliciteerd! Met een smoes dat er iets groots en belangrijks moest worden ingemeten in Amsterdam werd hij naar de studio gebracht door collega’s Tom van Kuijk en Jan-Willem van Engen. Enigzins verbaasd verscheen hij daar op het podium om zijn prijs en een trui als bewijs van aanwezigheid in ontvangst te nemen. Ondertussen keken alle collega’s naar de live uitzending op groot scherm in de werkplaats. Luid gejuich hier ter plekke toen hun collega Jack op het podium verscheen.

Jack Bos: ‘Dit is zeker erg leuk, een hele eer! Ik vind mijn werk heel leuk en heb het vooral naar mijn zin. Zowel collega’s als klanten vinden mij denk ik vrolijk en prettig om mee samen te werken.’

Bij ‘De Slimste Handen van Nederland’ worden techneuten, technici en aanstormend talent extra in het zonnetje gezet! Aandacht voor slimme handen is nodig!
Op de foto’s: Jack Bos tijdens de uitreiking in Amsterdam samen met Jan-Willem van Engen en Tom van Kuijk en de collega’s op de werkplaats van Bouwbedrijf van Engen BV.

#slimstehanden #techniekonderwijs #vakmensen #trotsopjackbos