Home  /  Actueel  /  Personeelsuitje BvE: Timmerman competitie en Coronel Kartracing
19 oktober 2018

Personeelsuitje BvE: Timmerman competitie en Coronel Kartracing

Bouwbedrijf van Engen BV - Personeelsuitje BvE: Timmerman competitie en Coronel Kartracing

Vrijdagmiddag 19 oktober hadden Martin en Jack het jaarlijkse personeelsuitje georganiseerd. Na een actieve start met een competitie voor de Beste Timmerman van het bedrijf vertrokken we naar Huizen voor een paar rondjes flink racen bij Coronel Kartracing. Na een zinderende finale en prijsuitreiking sloten we daar af met een gezellig BBQ-buffet wat voor ons klaarstond. 

Bij Beste Timmerman deed iedereen serieus zijn uiterste best met de onderdelen strophangen, spijkerslaan, doorzagen SLS 140, afkorten rachel en raden aantal schroeven. Winnaar van dit geheel was Wim van der Wind, op de voet gevolgd door stagiair Dirk Jan en collega Fred. Opvallend was dat ook de heren van kantoor zich nog zeer aardig uit de voeten konden maken met de activiteiten in de werkplaats. 

Bij het karten starten we na een drankje en hapje met de kwalificatie in twee groepen. Iedereen in een rij de pitstraat uit en dan maar zo hard mogelijk rondjes rijden, natuurlijk zonder je collega’s op de baan in of van de weg te rijden ;). In de tweede ronde werd er op startpositie gestart om zo uit beide groepen de snelste te selecteren voor de finale. Er was hierbij eigenlijk geen rijden tegen Jack Bos in de eerste groep en Jason Willems in de tweede groep. Zij hebben beide uiteindelijk ook de finale gewonnen waarbij ook Dirk Jan (weer!) in de prijzen viel. 

Martin en Jack bedankt voor de organisatie! En aangezien ze Hans en Wilco hebben aangewezen als hun opvolgers, mogen zij zich vast gaan beraden op de activiteit voor het uitje oktober 2019.