Home  /  Actueel  /  Kerstpakketten avond: 2 min gratis winkelen bij COOP Romijn Kockengen!
14 december 2022

Kerstpakketten avond: 2 min gratis winkelen bij COOP Romijn Kockengen!

Nieuws - Kerstpakketten avond: 2 min gratis winkelen bij COOP Kockengen!

Afgelopen woensdagavond een bijzondere avond: Kerstpakketten avond bij BvE! Anders dan andere jaren waren alle collega’s die avond op de werkplaats uitgenodigd maar hadden geen idee wat er ging gebeuren. Behalve dat als ze er niet bij waren ze helaas ook geen kerstpakket konden krijgen. Dit zorgde voor de nodige speculaties en ideeën vooraf over wat er dit jaar in het pakket zou zitten…

Na ontvangst met koffie en kerstkransjes en wat spelletjes op tafel kreeg iedereen te horen dat we in groepjes van vier een spel in het dorp zouden gaan doen die avond. Om de beurt werden er dus vier collega’s met een auto mee op pad genomen. Degene met de beste kerstoutfit mochten als eerste. Ze hadden geen idee en dachten aan een droping/ escape room wat ze moesten doen… totdat we voor bij de COOP in Kockengen stopten. Daar een hartelijke ontvangst door Gerko Romijn met 4 lege karren. Ze kregen korte instructie en mochten daarna in 2 min tijd hun eigen kerstpakket bij elkaar shoppen!

Het 2 min gratis winkelen zorgde voor de nodige hilarische momenten… Waar de een snel van start ging en als ervaren shopper door de winkel scheurde en z’n kar volgooide met van alles en nog wat komt vast van pas, had de ander meer moeite om de boodschappen naar wens te vinden. Gelukkig gaven zowel collega’s die al geweest waren als het team van de COOP gouden tips als ‘Bloemetje voor je vrouw’, ‘Wat lekkers voor je kind’, ‘Vergeet de diepvriesafdeling niet!’. Het pad met bier en frisdrank en ook de chips en snoep afdeling werden goed gevonden door iedereen. Na in totaal 10 rondes winkelen kon iedereen met zijn gevulde kar in de rij voor de kassa aansluiten. Afrekenen dus lekker niet nodig deze avond maar wel heel grappig om te zien wat al je collega’s in de haast in de kar hadden gedaan en natuurlijk benieuwd wie het meest waardevolle pakket gewinkeld had? Na afloop alle dozen inladen (of met je karretje vol naar huis rijden) en nog een afzakkertje op de werkplaats. 

We hebben enorm schik gehad met dit unieke kerstpakket! We verwachten dit jaar eerlijk gezegd ook geen klachten over het pakket. Gerko, Ron en Anja van COOP Romijn onwijs dank voor deze unieke mogelijkheid en organisatie, het was top geregeld!