Home  /  Actueel  /  Kerstdonaties van €500 per goed doel uitgereikt door alle 8 BvE projectteams
9 december 2022

Kerstdonaties van €500 per goed doel uitgereikt door alle 8 BvE projectteams

Nieuws - Kerstdonatie Stichting KNGF Geleidehonden door Hans, Boy en Gideon namens team Amstelveen

De decembermaand is weer aangebroken. Een maand waarin we als bedrijf vooruit kijken naar een volgend jaar maar ook dankbaar zijn voor wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft. We wilden dat dit jaar graag op een mooie betrokken manier naar buiten brengen. Daarom hebben we bij alle 8 onze projectteams de vraag neergelegd om een goed doel te kiezen die ze zouden willen steunen met een cheque van €500 namens Bouwbedrijf van Engen. Het bleek al gauw dat er in alle teams collega’s waren die om diverse redenen betrokken waren bij een goed doel. Denk aan vrijwilligerswerk of een bekende die door het doel ondersteund werd. 

Het resultaat is een afwisselende lijst met 8 goede doelen die zich inzetten van zorg en sport tot cultuur en milieu. Afgelopen week zijn vertegenwoordigers van alle teams op pad geweest om de cheques bij de doelen ter plaatse te overhandigen. Overal werden onze bouwmannen hartelijk ontvangen en vonden er leuke gesprekken en zelfs rondleidingen plaats. 

Bij deze alle goede doelen die in cheque overhandigd kregen:

Trees for All: Plant een boom voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zij kregen een cheque van Jack en Ray namens team Hierden.

Stichting KNGF Geleidehonden: Opent werelden van mensen met een beperking met inzet van professioneel getrainde hulphonden. Zij kregen een cheque van Hans, Boy en Gideon namens team Amstelveen.

Ons Huis Abrona: Begeleid wonen locatie in het centrum van Kockengen opgezet door ouders van 8 cliënten. Zij kregen een cheque van Joppe, Mark, Demian, Dennis en Nigel namens team Noordwijk/ Hoogmade.

Bartimeus Fonds: Steun voor mensen met een visuele beperking. Zij kregen een cheque van Cees, Fred en Cardin namens team Doorn.

De Sleutelbloem: Leer- werkcentrum te Noorden voor kwetsbare mensen, die vastlopen in een psychische beperking, een verslaving, of moeilijkheden thuis, op school of op het werk. Zij kregen een cheque van Casper, Stefan en Senna namens team Zevenhuizen.

Ronald McDonald Huis Utrecht: Een plek voor ouders, broertjes en zusjes, dicht bij hun zieke kind. Een plek om bij te komen. Om op te laden. Om binnen een paar minuten bij het bed van hun kind te staan. Zij kregen een cheque van Nick, Lucas en Jochem namens team De Kwakel.

Stichting de Koet: Zwem- en Recreatiepark in Kockengen grotendeels gerund door vrijwilligers. Zij kregen een cheque van Wim en Ramon namens team Werkhoven.

Stichting Oud Montfoort: Stadsmuseum De Knoperij over het Montfoort van toen en nu. Zij kregen een cheque van Mark en Douwe namens team Maasdam.

Dank voor jullie enthousiaste reacties en gefeliciteerd met deze kerstdonaties!