Home  /  Actueel  /  Interview met BvE timmerman Mark Hansen in CobouwVak
16 februari 2018

Interview met BvE timmerman Mark Hansen in CobouwVak

20180216 Artikel Mark Hansen CobouwVak

In deze editie van CobouwVak staat een mooi interview te lezen met onze timmerman Mark Hansen. Op het project Ecologisch woning Tull en’t Waal werd Mark geïnterviewd over de uitdagingen voor de timmerman rondom Ecologisch bouwen voor de timmerman. Een erg leuk stuk om te lezen en met een oplage van 23.000 stuks positieve naamsbekendheid voor Bouwbedrijf van Engen BV als specialist op het gebied van ecologisch en duurzaam bouwen.

Ecologisch bouwen is vooral een uitdaging

De vraag naar duurzame en ecologische woningen stijgt ieder jaar. Timmerman Mark Hansen van Bouwbedrijf van Engen BV uit Kockengen vindt dat prima. In deze nieuwe woningen worden veel meer hout en andere materialen gebruikt, en omdat ze volgens de specificaties van de opdrachtgever worden gemaakt, is er maar weinig standaard. Dus veel meer uitdagingen voorde echte vakman.

Link naar het volledige online artikelhttps://www.cobouw.nl/woningbouw/artikel/2018/02/ecologisch-bouwen-vooral-een-uitdaging-101258034#.WovQN4QDv9s.email  

Over het vakblad: “CobouwVak is hét multimediale platform voor directeuren/eigenaren van kleine en middelgrote bouwbedrijven. Met 23.000 exemplaren is CobouwVak het grootste vakblad in de bouwsector.”