Home  /  Actueel  /  BvE Personeelsuitje Klimbos en Bruggen bouwen Lage Vuursche
14 oktober 2022

BvE Personeelsuitje Klimbos en Bruggen bouwen Lage Vuursche

Nieuws - BvE Personeelsuitje Klimbos en Bruggen bouwen Lage Vuursche

Na 1.098 dagen wachten was het vrijdag 14 oktober eindelijk zo ver. Het Van Engen bedrijfsuitje van 2020, 2021 en 2022 op één dag! Collega Tom was hiervoor dus al ruim duizend dagen aan het organiseren; hoge verwachtingen dus, en terecht! Dennis heeft hem de laatste weken nog wat bijgestaan en samen hebben ze dan ook echt wat leuks neergezet; langs deze weg nogmaals grote complimenten en waardering voor de uitmuntende organisatie!

Qua weer zat het goed mee, 18 graden en half bewolkt, prima! Dit was ook welkom aangezien we de gehele dag buiten waren, want tenslotte is niemand een binnenmens (kammajajajippiejippiejee). Op instructie waren alle collega’s gekleed op een actieve dag buiten met spel en vertier. De daadwerkelijke bestemming bleef tot laatste moment een door Tom zeer goed bewaakt geheim. 

Om 11:00 verzamelde iedereen zich met gezonde spanning op de zaak voor een bakkie met stuk taart voor het afscheid van Lucas. Voor hem zijn laatste werkdag bij ons, hij gaat met een nieuwe uitdaging verder bij de woningbouw in Zeist. Succes daar man en wie weet tot ziens volgend jaar (als het zitten en computerwerk toch niet bevalt;) Daarna kreeg iedereen om 11:15 een lunch to-go met verse croissantjes en krentenbol zodat we op tijd konden wegrijden naar bleek: het Klimbos in Lage Vuursche! Wat een gave activiteit! Iedereen kreeg een klimbroek en na wat instructie (kabel vast en hoofd laag) kon iedereen op eigen gelegenheid de diverse klimroutes uitproberen. Deze gingen van groen (start) en blauw (makkelijk) via rood (fysiek zwaar), zwart (hoog) en grijs (tokkelen) naar de vrije val en bungee route. Deze laatste bleek een ware uitdaging, mening een (Cees?!) stond eerst een tijdje over het randje te turen alvorens de vrije val werd gewaagd onder aanmoediging van de dappere collega’s beneden. 

Na het klimmen werd de rest van het uitje voortgezet bij Buiten in de Kuil midden in het bos bij Lage Vuursche. Nog zo’n gave plek! Op gezellig buitenterras hartelijke ontvangst voor een drankje en een hapje. Wat ontspanning na alle hoogtes en voor de liefhebbers een potje voetbal. Tom bleef nog wat zenuwachtig; hierna moest hij zijn teambuiling spel gaan uitleggen en ons nog een ruim uur flink aan het werk zetten. Op zijn instructies gingen we in zes teams uit elkaar om per team een brug te bouwen met een overspanning van maar liefste 3.70 meter. Het lijstje met regels omvatten o.a. het aanwijzen van een teamleider en assistent, het gebruik van het standaard materiaal (rachels, touw, doken), maken van een planning en per kwartier doorgeven van de standlijn. Na 5 kwartier bouwen werden de bruggen niet alleen beoordeeld op sterkte, maar ook op originaliteit, teamprestatie en leiderschap. Prijzen waren er voor de teams van Jack (originaliteit), Hans (leiderschap), Mark (teamprestatie) en Wim (overall sterkte). De brug van team Wim kon uit het gewicht van 4 collega’s dragen!

Hierna nog een afsluitende BBQ op het terras van Buiten in de Kuil. Lekker eten, drinken en gezelligheid alom. Nog de overhandiging van een cadeau namens de PV en bedrijf aan Lucas voor zijn inzet bij ons. Het Austrialan pak viel in de smaak en ging meteen aan, hopelijk doet de Dinerbon voor hem en zijn vrouw dat ook. En last but not least: ook voor Mark Hansen een cadeau en woord van dank omdat hij 10 jaar bij BvE in dienst is! Hij kreeg sport verlichting en een bon om muziek uit te kiezen. Namens het bedrijf grote dank voor je inzet en betrokken bij ons en we sturen je ook nog graag met je vrouw een weekend weg met een VVV bon Lekkerweg in Nederland.