Home  /  Actueel  /  BvE Kerstdiner ingehaald bij de Bistronoom in Woerden
25 mei 2022

BvE Kerstdiner ingehaald bij de Bistronoom in Woerden

Nieuws: BvE Kerstdiner ingehaald bij de Bistronoom in Woerden

Vorige week woensdag avond een gezellige avond met het hele bedrijf en aanhang bij restaurant de Bistronoom in Woerden!

Eindelijk gelukt om daar allemaal aan te schuiven voor ons inhaal Kerstdiner. Tijdens welkomstwoordje vertelde Jan-Willem over een nieuwe goede doelen actie. Aan het einde van dit jaar heeft ieder projectteam de gelegenheid om zelf een goed uit te kiezen. Om daar dan met elkaar een cheque van € 500 namens Bouwbedrijf van Engen aan uit te reiken.

Tevens maakte de PV van de gelegenheid gebruik om 11 personeelsleden die inmiddels 5 jaar (of een aantal al stukkie langer) in het zonnetje te zetten. Er kwamen foto’s voorbij van door de jaren timmeren bij BvE. En iedereen werd een cadeaupakketje met tegoedbon overhandigd. 

Daarna werd ons een zeer afwisselend menu met bijzonder gerechten als gemarineerde rettich, slowcooked procureur, gebakken varkenslende en witte chocolade genache voorgeschoteld. Ondanks niet allemaal bekend zagen we gelukkig vooral lege borden weer richting de keuken gaan. Tussen de gerechten door werd er 2x van tafel gewisseld met hulp van de gebruikelijke vulblokjes. Gezien alle lock downs was het lang geleden dat we met zo’n grote groep van personeel en aanhang samen konden zijn en werd er druk gepraat. Al met al een erg geslaagde avond!