Home  /  Actueel  /  Artikel Aannemer in gesprek met Jan-Willem van Engen: “Traditioneel bouwen doen we niet meer”
23 januari 2024

Artikel Aannemer in gesprek met Jan-Willem van Engen: “Traditioneel bouwen doen we niet meer”

Nieuws - Artikel Aannemer in gesprek met Jan-Willem van Engen: “Traditioneel bouwen doen we niet meer”

Jan-Willem van Engen (38) won in september de eerste JBN Award, een prijs van Jong Bouwend Nederland. Gesprek met een bevlogen bouwer, die vandaag de dag leidinggeeft aan een ecologisch houtbouwbedrijf met ruim veertig man personeel in Kockengen. “Als je bezig bent met de toekomst en laat zien waar je heen wil, dan stappen mensen aan boord.”

Verrast door de winst?
“Ja, dit zag ik aanvankelijk niet aankomen, maar nadat je genomineerd bent, wil je natuurlijk ook graag winnen. Ik vind het leuk dat ik genomineerd ben door collega- bouwers. De aanloop naar de uitreiking samen met de andere twee genomineerden vond ik bijzonder positief; mooi om te zien hoe we alle drie op onze eigen wijze aan het ondernemen zijn om onze bedrijven onderscheidend en toekomstbestendig te maken.

Die uiteindelijk winst, daar ben ik trots op. Ik zie het als een bevestiging dat we de goede kant op gaan en dat we iets moois aan het doen zijn met alle mensen die hier werken. Het is een prijs op mijn titel. Dat vind ik erg stoer, maar zonder de gezamenlijke inzet en drive van de mensen in ons bedrijf had ik deze prijs natuurlijk niet gewonnen.”

Lees verder op: https://www.aannemervak.nl/bedrijfsvoering/jan-willem-van-engen-traditioneel-bouwen-doen-we-niet-meer/