Roman Joehodolov

Timmerman
Bouwbedrijf van Engen BV - Roman Joehodolov

Hallo, ik wil mij even voorstellen. Ik ben Roman Joehodolov, 37 jaar en woon in Amsterdam met mijn vrouw en twee zoons van 13 en 9. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport zoals sloeproeien bij de Sloeproeivereniging Weesp, maar ook gezellig met mijn oudste zoon fitnessen bij sportschool en lekker hardlopen als het weer mee zit.

Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Bouwbedrijf van Engen als timmerman. Daarvoor heb ik 15 jaar met plezier getimmerd bij het Amsterdamse Bouwbedrijf Derksen en Singerling. Daar heb ik bij de oude garde het timmeren geleerd, iets waar ik zeker trots om ben. Maar ik wil altijd mijn horizon verbreden en dat is de reden dat ik ben overgestapt naar Bouwbedrijf van Engen om een nieuw uitdaging aan te gaan en kennis op te bouwen. Ecologisch bouwen het spreekt mij aan. Het zal denk ik nooit het gevoel vervangen van renovatie van een oud Amsterdamse pand aan de Herengracht: daar kom je bij elke stap geschiedenis tegen. Maar ik vind dat we niet eeuwig in het verleden moeten zijn en alle ontwikkelingen zijn welkom.

Van Engen het is jong en gemotiveerd bedrijf dat aan uitdagende projecten bezig is en daar hou ik van. En hoe ingewikkelder het wordt, hoe leuker het is. Ik vind dat timmerman altijd voor de uitdaging moet staan om zijn capaciteit en ervaring te laten zien. En uiteindelijk een goed product en resultaat laten leveren. Anders heeft het geen zin.