Jeroen Nederlof

Timmerman (oproep)
Bouwbedrijf van Engen BV

Sinds de zomer van 2019 heeft Jeroen  zijn plannen gewijzigd en is hij niet meer fulltime bij ons in opleiding. Wel kunt u hem af en toe nog tegen komen als oproepkracht.

Hoi, ik ben Jeroen Nederlof, 29 jaar. Ik ben woonachtig in Rotterdam, maar doordeweeks verblijf ik in Breukelen, lekker in de buurt. Sinds 10 september 2018 heb ik het genoegen aan mooie projecten mee te mogen werken bij Bouwbedrijf van Engen. Als aanvulling daarop volg een opleiding tot all-round timmerman (BBL3). Het leuke van werken bij Bouwbedrijf van Engen vindt ik dat ieder project uniek is en dat er veel vakmanschap aan te pas komt. Je kunt hier echt leren timmeren. Daarnaast heerst er een hele goede sfeer en hebben mijn collega’s ook zichtbaar plezier in hun werk.

Aan het eind van mijn opleiding wil ik in staat zijn zelfstandig een huis te kunnen bouwen. Mijn vriendin, Aurélie, en ik hebben vorig jaar na 14 maanden door Europa te fietsen en vrijwilligerswerk te doen een stuk grond met een ruïne in Portugal gekocht. Het is de bedoeling om hier uiteindelijk naar te emigreren en op het terrein ecologische vakantie accommodaties te bouwen. Ik had me dus geen betere leerschool kunnen wensen als BvE.